Ses kayıtlarında bir bomba ifade daha!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında, aday gösterildiği Kırıkkale'yi beğenmeyen Atalay'ın yorumu, vatandaşı kızdıracak.

Ses kayıtlarında bir bomba ifade daha!

Başçalan adlı hesabın paylaştığı yeni ses kaydında yer alan iddiaya göre, aday gösterildiği Kırıkkale'yi beğenmeyen Beşir Atalay "kıytırık il" yorumunu yapıyor.

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu süreci ile başlayan telefon dinlemelerini internete yüklemelere bir ses kaydı daha eklendi. 
 
Gazeteport'un haberine göre; Başçalan adıyla Twitter'a yüklenen yeni ses kaydında yer alan iddiaya göre, aday gösterildiği Kırıkkale'yi beğenmeyen Beşir Atalay "kıytırık il" yorumunu yapıyor.
 
Ortam dinlemesi olduğu anlaşılan konuşmalarda Beşir Atalay'a ait olduğu iddia edilen ses, "Van da Diyarbakır da olsa her yere giderim ama Kırıkkale'ye, o kıytırık yere gitmem" diyor. Halen 24. Dönem Kırıkkale Milletvekili olan Atalay'a ait olduğu iddia edilen kayıtlarda bu konudaki hoşnutsuzluk o kadar ileriye götürülüyor ki; "Hiç umurumda değil yine Kırıkkale'ye veremezler beni" ifadeleri kullanılıyor.

<< Önceki Haber Ses kayıtlarında bir bomba ifade daha! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER