Taner Yıldız'dan ilginç açıklama!

Taner Yıldız'ın, Kılıçdaroğlu'yla ilgili yaptığı açıklama akıllara, 'artık soruşturmaları Bakanlar mı yürütüyor' sorusunu getirdi.

Taner Yıldız'dan ilginç açıklama!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Suriye ses kayıtlarıyla ilgili Kılıçdaroğlu'nun da ifadesinin alınacağını söyledi. Yıldız'ın bu sözleri, soruşturmaları artık Bakanlar mı yürütüyor sorusunu akıllara getirdi.

Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın dün Habertürk'te katıldığı programda sızan Suriye tapeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklama dikkat çekti. Yıldız, tapeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sızmadan önce bildiğini iddia etti. Yıldız'ın sözleri dünkü seçim atmosferinin içinde öne çıkmadı ama Bakan'ın ''Onun da ifadesine mutlaka başvurulacaktır'' sözleri Ankara gündemine bomba gibi düşecek.

Taner Yıldız, programda şunları söyledi:

KILIÇDAROĞLU BUNU BİLİYORDU. ONUN DA İFADESİNE MUTLAKA BAŞVURULACAKTIR

Bir sorumuz daha var tabi. Sayın Kılıçdaroğlu bunu biliyordu. Kimler getirdi onu, nasıl getirdi? Mutlaka kendilerini tanıyor. Onun da ifadesine mutlaka başvurulacaktır. O da zannediyorum bu akşama kadar (dün akşama) kimlerin getirdiğine dair bu bilgiyi mutlaka açıklama yapacaktır.

BAŞBAKANIMIZLA PAYLAŞMANIZ GEREKİRDİ

Madem ki bu kadar ulusal güvenliğimizi ilgilendiren bir husus var niçin bunları gerekli mercilere, makamlara bildirmiyorsunuz. Siz bunu böyle yapsaydınız bir parti kaygısıyla yapmayıp da sade bir, yalnızca ulusumuzun güvenliğini düşünen birisi olarak yapsaydınız bile bunu belki Başbakanımızla paylaşmanız gerekirdi diye düşünüyorum. O açıdan bunun 3-4 cepheden ele alınması lazım.

<< Önceki Haber Taner Yıldız'dan ilginç açıklama! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER