Putin ayakta, Yargıtay Başkanı ile görüştü


MOSKOVA (CİHAN)- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova dışında Novo-Ogaryovo'da bulunan rezidansında Yargıtay Başkanı Vıçıslav Lebedev'le bir araya geldi. Kremlin internet sayfası Putin'in görüşme ile ilgili fotoğraflarını yayınladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 6 Mart'tan bu yana kamuoyu önünde görünmediği ve hastalandığı iddia edilmişti. Putin'in 11-12 Mart tarihlerinde yapması planlanan ziyaret de ertelenmişti.

Kremlin Basın Danışmanı Dmitri Peskov, Rus liderin rahatsız olduğu yönündeki iddiaları yalanlayarak, yoğun görüşme programının sürdüğünü belirtmişti. Bir kısım programların kamuoyunda görünmediğini belirten Peskov, ekonomik krizle mücadele çerçevesinde hükümet üyeleri ve bankacılık sektörü ile yoğun görüşmelerin yapıldığını ifade etmişti. Kremlin sözcüsü, "Putin o kadar güçlü ki, tokalaşırken elinizi kırabilir…" ifadelerine yer vermişti.

Putin görüşmede Yargıtay Başkanı'ndan bir kısım eleştiri ve kritikler olmadan yaşamanın imkansız olduğunu, Rusya Federasyonu'nda yaşayan vatandaşların kendi haklarının korunduğu bir mercinin olduğunu hissetmelerinin çok önemli olduğunu kaydetti.
CİHAN
<< Önceki Haber Putin ayakta, Yargıtay Başkanı ile görüştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER