Rasim Kara Altınordu'nun konuğu oldu


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörlüğü Kaleci Departmanı Sorumlusu Rasim Kara, Altınordu'nun konuğu oldu.

Kırmızı-lacivertli ekibin küçük yaş gruplarındaki kaleci eğitimlerini incelemek ve ortak geliştirilecek projeler konusunda fikir alış verişinde bulunmak üzere İzmir'e gelen Kara, önce Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'ni (AFEK) gezdi.

Sosyal Faaliyetler Yöneticisi Elif Can'ın eşlik ettiği Kara, AFEK'te Teknik Koordinatör Zafer Bilgetay, AFEK Genel Kaptanı Köksal Ferizcan, Yerleşke Tesis Amiri İsmail Sütçü ile teknik ekipten bilgiler aldı.

Burada Shilton Tablası'nı deneyen ve özel çalışma alanını gören Kara, daha sonra Torbalı'daki AFMO ve Selçuk-Efes Tesisleri'ne geçti.

Kara'ya burada da AFMO Müdürü Savaş Serdar ile teknik kadrolar eşlik etti.

Altınordu'yu "örnek bir proje" olarak nitelendiren Kara, "Altınordu'yu öteden beri ilk günden beri takip ediyoruz. Mehmet beyin görev aldığından itibaren inanılmaz işler yaptı. Türkiye'yi bırakın, Avrupa'da bile sayılı kulüplerin yapamadığı işi yaptı. Yapmaya da devam ediyor. Tabi kolay olmuyor bunlar, zorluklarını biz biliyoruz" dedi.

Kara bu projenin meyvelerini en kısa zamanda alacağını belirterek "İnanılmaz bir yere gelecek bu çocuklar, hem Türk futboluna katkısı olacak hem milli takımlarımıza katkısı olacak zaten oluyor. Dileğimiz diğer takımlarda özellikle de büyük takımlarda bu takımlarda bu imkanları görelim maalesef diğer yöneticilerin bakış açısı hem üstte alalım şampiyon olalım alt yapı ne olursa olsun onun için de maalesef sıkıntı duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Rasim Kara Altınordu'nun konuğu oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER