Samanyolu Haber Washington D.C.’yi ekrana taşıyor

Samanyolu Haber Amerika Birleşik Devletleri’nin Başkenti Washington D.C.’de yeni stüdyosunu hizmete açıyor.

İşte Samanyolu Haber'in Washington D.C.’deki yeni stüdyosu!

Samanyolu Haber’in Türk televizyonları arasında ilk kez Washington D.C’de kendi stüdyosunu açması adına 17 Mart Salı günü bir resepsiyon gerçekleştirilecek. 



Resepsiyona çok sayıda üst düzey davetlinin katılması bekleniyor. Açılış töreni saat 19.30’dan itibaren Samanyolu Haber TV ekranlarından canlı yayınlanacak.



NATO üyesi ve bulunduğu kritik coğrafyada uzun yıllardan beri ABD’nin müttefiği olan Türkiye’de özellikle son dönemde yaşanan kanunsuz uygulamalar, baskı ve zulümler bir süreden beri ABD tarafından yakından takip ediliyor. Gerek ABD dışişlerinden, gerekse sivil toplum kuruluşlarından gelen uyarılar gerçek manada özgür olan dünya basınında geniş yankı buluyor.  Kurmaca bir dizi senaryosundan dolayı, hiçbir delile dayanmadan tutuklanarak Silivri cezaevine konan ve yaklaşık 90 gündür cezaevinde bulunan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın serbest bırakılması adına farklı platformlardan en üst düzeyde yapılan çağrılar artarak devam ediyor.

Samanyolu Haber’in Washington D.C.’de açacağı yeni stüdyosundan Amerika Birleşik Devletleri’nde ve uluslararası platformlarda Türkiye’de yaşanan gelişmelerin yansımalarının aktarılacağı programlar şimdiden kamuoyu tarafından ilgi ve merakla bekleniyor.

<< Önceki Haber Samanyolu Haber Washington D.C.’yi ekrana taşıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER