Samet Aybaba: Kazandığımız için mutluyuz


Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Antalyaspor karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Süper Lig'in 21. hafta maçında konuk ettikleri ve 1 - 0 geriye düştükleri Antalyaspor maçını 3 - 2 kazanan Eskişehirspor'da Teknik Direktör Samed Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Aybaba, oyunun genelinde iyi oynadıklarını kaydetti ve oyuncalarını tebrik ederek, "İlk 45 dakika girdap yaşadık. Birkaç pozisyona girdik ama baskıyı kuramadık. Ama ikinci yarı gerçekten mükemmele yakın oyun oynadık. Herkes istedi. Taraftar istedi, oyuncu istedi, kenardaki arkadaşlar istedi. Tamamen oyuna yönelik hamleler yaptık. Arkadaşlarımı ve taraftarlarımı kutluyorum. Sevinçliyiz." dedi.

Ligde önlerinde çok uzun bir yol olduğunu, her biri 3 puanlık oynanacak 13 maç olduğunu da belirten Aybaba, "Çok uzun bir yol. 3 puanlık 13 maç kaldı. Hepsi final maçı. Görüyorsunuz diğer takımlar da elinden geleni yapıyorlar. Hepsi kazanmak için her şeyi yapıyorlar. Bizim daha çok yapmamız lazım. Bizim daha çok kenetlenmemiz lazım. Bu şehrin kalbinin hep birlikte Kasımpaşa maçında atması lazım. Oraya gelip bizi çok büyük desteklemeleri lazım. Böyle devam edersek Eskişehir markasının nerelere geldiğini herkes daha iyi anlayacaktır." diye konuştu.

ANTALYA CEPHESİ ÜZGÜN

Antalyaspor Teknik direktör Yardımcısı Erol Malkoç'ta Eskişehir'e kazanmak için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını kaydetti.

İddialı geldikleri Eskişehir'de istedikleri golü de bulduklarını belirten Malkoç, "Aslında oyuna iyi başladık, golü bulduk. İkinci yarının hemen başındaki yediğimiz gol bizi üzdü. Sonra toparlayamadık ve arkasından hatayla gelen iki gol oldu. Durum 3-1 olarak değişti. Ancak sonradan bir gol bularak skoru 3-2'ye çıkardık. 3-4 dakika daha olsaydı belki bir gol daha bularak berabere bitirebilirdik. Antalyaspor'un durumu iyi, bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Samet Aybaba: Kazandığımız için mutluyuz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER