Sarıhan: AKP karanlık ortamda kendine uygun seçim sonuçlarını oluşturmak istiyor


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, AK Parti'nin karanlık ortamlarda kendine uygun seçim sonuçları oluşturmak istediğini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, muhalif medyaya gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sarıhan, "AKP savaş ortamını sadece Güneydoğu'da bir silahlı saldırı biçiminde değil aynı zamanda Türkiye toprakları üzerinde bütün muhalif kesimlerine gerçeği ifade etmek isteyen herkesi ve doğal olarak demeyim özel olarak da medyaya yönelik olarak sürdürüyor. Böyle bir suskunluk ortamı bir karanlık ortam yaratmak ve bu karanlık ortam içinde kendine uygun seçim sonuçlarını yaratmak istiyor. Bu hukuka aykırı uygulamaların bütünüyle hukuksuz olan hukuka uygun olmadan keyfiyetle gerçekleştirilen bütün uygulamaların karşısında olduğumuzu ifade etmeliyim." diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde basın toplantısı düzenledi. Bir gazetecinin "Bu sabah saatlerinde muhalif medyaya yönelik bir operasyon başladı. Seçim öncesi düzenlenen bu operasyonları nasıl değerlendiriyorsunuz ?" sorusuna Sarıhan, "Biliyorsunuz ki, özellikle AKP savaş ortamını sadece Güneydoğu'da bir silahlı saldırı biçiminde değil aynı zamanda Türkiye toprakları üzerinde bütün muhalif kesimlerine gerçeği ifade etmek isteyen herkesi ve doğal olarak demeyim özel olarak da medyaya yönelik olarak sürdürüyor. Böyle bir suskunluk ortamı bir karanlık ortam yaratmak ve bu karanlık ortam içinde kendine uygun seçim sonuçlarını yaratmak istiyor. Bu hukuka aykırı uygulamaların bütünüyle hukuksuz olan hukuka uygun olmadan keyfiyetle gerçekleştirilen bütün uygulamaların karşısında olduğumuzu ifade etmeliyim. Bu konuda mücadele vermeye devam edeceğimizi söylemeliyim." diye cevap verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Sarıhan: AKP karanlık ortamda kendine uygun seçim sonuçlarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER