Sarıkaya'da 20 derslikli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı

Sarıkaya'da 20 derslikli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde de 20 derslikli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlenen törenle açıldı. Tören, Sarıkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ali Doğan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan öğrencilerin dürüst, ahlaklı bir insan olarak hayata atılacaklarını kaydeden Vali Abdulkadir Yazıcı, "Bu okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz bir dönem sonra hem dürüst, çalışkan, ahlaklı ve faziletli, hem de bu ülkenin kaderinde önemli rol oynayan mevki ve makamlarda birer insan olarak karşımıza çıkacaktır. İmam Hatip öğrencisi olmanın gururunu, hazzını vakarını yüreğinizde taşıyarak, özellikle Sarıkaya'nın da eğitim öğretim kadrosunda güzel bir yer edineceğinize inanıyorum. Ben bu vesileye okulumuzun yapımında emeğinde herkese teşekkür ediyorum. Okulumuzun ilçemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. "diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından okulun açılış kurdelesi kesilerek sınıflar gezildi.
Törene, Vali Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Sarıkaya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Dulda, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Sarıkaya'da 20 derslikli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER