Satrançta dereceye giren öğrenciler madalya ile ödüllendirildi

Satrançta dereceye giren öğrenciler madalya ile ödüllendirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'nda dereceye giren öğrenciler madalya ile ödüllendirildi.

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde 2 gün süren satranç turnuvası sona erdi. 2 gün süren turnuvaya 210 satranç tutkunuyla 7 hakem katıldı. 5 tur İsviçre sistemi ile gerçekleştirilen turnuvada toplam 13 kategoride ödül verildi. Kategorilerinde ilk üç sıraya giren sporculara madalya verildi.

Turnuvada dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz ile Manavgat İlçe Satranç Temsilcisi Hüseyin Yazıcı verdi. Hedeflerinin Manavgat'ta satranç sporu her geçen gün ileriye taşımak olduğunu belirten Yazıcı, "Gelecek yıllarda ilçemizden çok daha başarılı satranç sporcuları çıkacaktır. Emeği geçen bütün anne babalara, antrenörlere hakemleri ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Turnuvada 6 yaş grubunda erkeklerde Efe Eren Özkan birinci, Mustafa Çiller ikinci ve Hasan Yerli üçüncü oldu. 6 yaş grubu kızlarda Azra Su Özkan birinci, Rümeysa Özyalçın ikinci ve Zeynep Şen üçüncü oldu. 7 yaş grubu erkeklerde Abdurrahman Kayra Özdemir birinci, Tuna Toraman ikinci ve Tahsin Kayra Aşık üçüncü geldi. 7 yaş grubu kızlarda Yağmur Çetin birinci, Edanur Evrim ikinci ve Azra Saraç üçüncü oldu. 8 yaş grubu erkeklerde Ömer Arda Turgut birinci, Metehan Şen ikinci ve Oğuz Kaan Kazık üçüncü oldu. 8 yaş grubu kızlarda Ceren Görgeç birinci, Zeynep Cinözgümüş ikinci ve Esmanur Yılmaz üçüncü oldu. 9 yaş grubunda erkeklerde Ege Kayaoğlu birinci, Berat Atar ikinci ve Toprak Kayra Çelik üçüncü oldu. 9 yaş grubu kızlarda Tuana İlayda Özdemir birinci, Hatice Nisa Bozkurt ikinci ve Makbule Söğüt üçüncü oldu. 10 yaş grubu erkeklerde Cemil Demirel birinci, Umut Utku Oktay ikinci ve Hüseyin Şahin üçüncü oldu. 10 yaş grubu kızlarda Gökçe Berrin Akça birinci, Evrim Nur Evrim ikinci ve Fatma Melike Akdaş üçüncü oldu. CİHAN

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER