Şehit babası: Yavrumun acısını aylar öncesinden hissediyordum


Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan askerlerden 23 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Bağcı'nın şehadet haberi memleketi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı. Oğlunun acı haberiyle göz yaşlarına boğulan baba Bekir Bağcı, "Yavrumun acısını aylar öncesinden hissediyordum, Kimse can vermesin, Allah acılar vermesin. Yaktın oğlum beni, bitirdin beni." dedi.

Lice-Bingöl kara yolu Tavşantepe mevkinde PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen mayın, askerlerin geçişi sırasında patlatılması sonucu Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Bağcı şehit oldu. Bağcı'nın acı haberi, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Belediye Başkanı Osman Okumuş, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Komutanı Jandarma Yarbay Ziya Çamur, ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Çağatay Yazıcı tarafından Türkoğlu'na bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Şehit haberiyle evde bulunan şehidin annesi Atike ile okulda görevli olarak çalışan babası Bekir Bağcı ve kardeşleri sinir krizleri geçirdi.

BABA BAĞCI: YAVRUMUN ACISINI AYLAR ÖNCESİNDEN HİSSEDİYORDUM

Şehit babası Bekir Bağcı, oğlunun acısını aylar öncesinden hissettiğini söyledi. Oğluyla dün öğle saatlerinde telefonla görüştüğünü ifade eden Bağcı: "Vatan sağ olsun, dostlarımız sağ olsun. Kimselerin anneleri, babaları ağlamasın. Kurban olduğum Allah'ım; vatanım cennet olsun. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Bir daha böyle acılar yaşanmasın. Dün öğlen üzeri gibi görüşmüştüm. Yavrum 'Çok iyiyim' demişti. Baba beni merak etme. Babamdı, zaten babamın ismini vermiştik. Babam olarak hitap ediyorduk. Yani bu şekilde her gün görüşmeler yapıyorduk yavrumla. 'Benimle endişelenme' derdi. Ama yavrumun acısını aylar önceden hissediyordum. Kimse can vermesin, Allah acılar vermesin. Yaktın oğlum beni, bitirdin beni." diye konuştu.

Bağcı'nın cenazesi, yarın Türkoğlu ilçesinde düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği bildirildi.

CİHAN

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER