Şehit Binbaşı'nın annesinin feryadı: Onun PKK'lı askerleri vurdu oğlumu

Şehit Binbaşı'nın annesinin feryadı: Onun PKK'lı askerleri vurdu oğlumu

Tunceli'de PKK'lılar ile girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Özel Harekat Timlerinin Tabur Komutanı Binbaşı Yavuz Sonat Güzel için Ankara'da tören düzenlendi. Şehit Binbaşı'nın annesi Emine Güzel, "Zindana atsın isterse beni. Onun PKK'lı askerleri vurdu oğlumu." diyerek tepki gösterdi.

Tunceli'nin Çiçekli Köyü kırsal kesiminde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, şehit olan Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Yavuz Sonat Güzel (39) için Elazığ Havalimanı'nda resmi tören düzenlendi. Şehit binbaşının naaşı düzenlenen törenin ardından Ankara'ya gönderildi.

Ankara Kocatepe Camii'ndeki cenaze törenine şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in annesi Emine Güzel'in tepkileri damgasını vurdu. Anne Güzel, "Onların askerleri vurdu oğlumu. Zindana atsınlar isterseniz beni. Zindana atsın isterse beni. Beni zindana atsın. Onun PKK'lı askerleri vurdu oğlumu. Benim oğlum ne yaptı onlara? Ne yaptı benim oğlum onlara? Bir karıncayı incitmezdi. Kimse için kötü düşünmezdi. Onların PKK'lı askerleri silahlarla yıktırdılar onları. Onları beslediler, onlar vurdu oğlumu. Ne yaptı benim oğlum onlara? Zindana atsınlar beni isterse. Beni zindana atsınlar." sözleriyle tepki gösterdi.

Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in cenazesi, Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından şehitlikte toprağa verilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehit Binbaşı'nın annesinin feryadı: Onun PKK'lı askerleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER