Şehit polis Çetin'in Ankara'daki baba ocağına ateş düştü

Şehit polis Çetin'in Ankara'daki baba ocağına ateş düştü

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Kurşunlu Camii bahçesinde teröristler tarafından tuzaklanan bombayı imha etmeye çalışırken keskin nişancı tüfeği Kanas ile başından vurularak şehit düşen polis memuru Haydar Çetin'in (32) baba ocağına ateş düştü.

Acılı haber şehidin Ankara Sincan'da bulunan baba ocağına ulaştı. Evde bulunan baba Dilaver Çetin'e acı haberi emniyet yetkilileri verdi. Şehit polisin evli olduğu ve ailesiyle Diyarbakır'da yaşadığı öğrenildi. Şehidin yaklaşık 3 aylık Emir ve 6 yaşında Eymen isimli iki çocuğu olduğu belirtildi. Şehidin annesi Şükran Çetin'in ise birkaç gün önce oğlu ve torunlarını ziyaret etmek için Diyarbakır'a gittiği ifade edildi.

ŞEHİDİN EVİNİN BULUNDUĞU SOKAK TERÖRE TEPKİ İÇİN DAHA ÖNCE BAYRAKLARLA SÜSLENMİŞ

Öte yandan şehidin baba ocağının bulunduğu sokağa daha önceden teröre tepki için Türk Bayrağı asıldığı öğrenildi. Şehit haberiyle birlikte çevre binalarda oturan vatandaşlar da balkonlarına Türk Bayrağı astı. Belediye ekipleri tarafından evin önüne taziye çadırı kuruldu.

Şehidin yarın öğle namazına müteakip Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Şehit polis Çetin'in Ankara'daki baba ocağına ateş düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER