Şehit Uzman Çavuş Eren Kılıç'ın baba ocağında yas


Bitlis'te PKK'lı teröristlerin araziye yerleştirdiği el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Eren Kılıç'ın Ankara'daki baba ocağına ateş düştü. Bu arada Şehit Eren Kılıç'ın kardeşinin de 5 aylık asker olduğu ve Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde vatani görevini yaptığı öğrenildi.

Bitlis -Hizan karayolu üzerinde bulunan Çeltikli Karakolu yakınlarındaki Sehi Ormanlarında askerlerin arama, tarama çalışmaları sırasında PKK'lı teröristlerin araziye yerleştirdiği el yapımı patlayıcının uzaktan kumandayla patlatması sonucu Uzman Çavuş Eren Kılıç şehit oldu. Kılıç'ın şehit olduğu haberi askeri yetkililer tarafından Ankara Keçiören'deki ailesine verildi. Haberin ardından şehidin baba evi ve sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Keçiören Belediyesi tarafından sokağa taziye çadırı kuruldu.

Şehit Eren Kılıç'ın kardeşinin de 5 aylık asker olduğu ve Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde vatani görevini yaptığı öğrenildi.

Kılıç'ın cenazesinin akşam saatlerinde başkente getirileceği ve yarın Kocatepe Camii'nde öğle namazının ardından düzenlenecek törenle toprağa verileceği belirtildi.

yas-1970237.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Şehit Uzman Çavuş Eren Kılıç'ın baba ocağında yas Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER