Şehitler gözyaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

ŞIRNAK'ın İdil İlçesi Yeni Mahalle'de PKK'lı teröristlerle girdikleri çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede şehit olan Uzman Çavuş Burak Güneş ve özel harekat polisi Veysi Kakı'nın cenazeleri Şırnak'da tüzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Şehitler gözyaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

Bu sabah 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törene Şırnak Valisi Ali İhsan Su, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Emniyet Müdürü Celal Sel, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağarlı, şehitlerin silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

İdil'deki saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Burak Güneş ve özel harekat polisi Veysi Kakı'nın Türk Bayrağı'na sarılı cenazeleri Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na getirilerek katafalka konuldu. Törende, şehitlerin özgeçmişi okunarak, dua edildi.

Şehitlerin cenazeleri silah arkadaşları tarafından dualarla helikopter pistine kadar omuzlarında taşıdı. Daha sonra şehitlerin cenazeleri helikopter ile Şerafettin Elçi Havalimanı'na gönderildi. Oradan da polis memuru Veysi Kakı'nın cenazesi Mersin'e, Uzman Çavuş Burak Güneş'in cenazesi ise İstanbul'a gönderildi.

<< Önceki Haber Şehitler gözyaşlarıyla memleketlerine uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER