Şemdinli şehitlerine veda

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısında şehit olan 10 asker, Van'da düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

samanyoluhaber.com

Şemdinli şehitlerine veda

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK'nın patlayıcı yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen askerler için Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Filo Komutanlığında gerçekleştirilen ilk tören, şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve öz geçmişlerinin okunmasıyla başladı.



Müftü Nimetullah Arvas'ın okuduğu duanın ardından şehitlerden Uzman Çavuş Mustafa Dobur, Piyade Sözleşmeli Er Hasan Aydoğdu, Piyade Sözleşmeli Er Özkan Altınok ve Jandarma Er Eyüp Hacioğlu askeri uçakla memleketlerine uğurlandı.

Diğer şehitler Piyade Asteğmen Ömer Baydili, Uzman Çavuş Bayram Aksu, Uzman Çavuş Ertan Bayraktar, Jandarma Onbaşı Evren Kara, Jandarma Er Erkan Özdemir ve Jandarma Er Latif Aşıkmuslu için de tören düzenlendi.



Saygı duruşunda bulunulması, öz geçmişlerinin okunması ve duanın edilmesinin ardından şehitlerin naaşları memleketlerine gönderilmek üzere askeri uçağa alındı.

Şehitler törenin ardından memleketlerine uğurlandı. 
<< Önceki Haber Şemdinli şehitlerine veda Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER