Seyyar tezgahta kaçak cep telefonu satana yasal işlem başlatıldı

Seyyar tezgahta kaçak cep telefonu satana yasal işlem başlatıldı

Afyonkarahisar'da bir seyyar tezgah ve iki dükkanda ele geçirilen kaçak cep telefonlarıyla ilgili olarak 3 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Emniyet müdürlüğü, kaçak cep telefonu satışlarının artması üzerine il ve ilçelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından alınan ihbarlar üzerine çalışma yapıldığı belirtildi. Merkezle birlikte Sandıklı ilçesinde kaçak telefon ihbarı alınmasına üzerine yapılan çalışmada toplam 97 adet kaçak telefon ele geçirildiği bildirildi.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel, "Merkezde yapılan rutin devriye esnasında Kadınana Caddesi üzerinde seyyar tezgâhta kaçak cep telefonu satışının yapıldığı görülmesi üzerine Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama talimatıyla tezgah aranmıştır. Arama sonucunda 19 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak şüpheli bir şahıs hakkında Kaçakçılık Kanununa Muhalefet ve Elektronik Haberleşme Kanununa Muhalefet Suçundan tahkikat başlatılmıştır." dedi.

Öte yandan Sandıklı ilçesinde iki ayrı cep telefonu satışı yapan dükkanda yapılan aramada toplam 78 adet marka ve modellerde cihaz ele geçirildiği, iki kişi hakkında tahkikat başlatıldığı kaydedildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Seyyar tezgahta kaçak cep telefonu satana yasal işlem... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER