Silifke'de Sosyal Market umut oluyor


Mersin'in Silifke İlçe Belediyesi, Kent Konseyi ve Kızılay Şube ortaklığı ile açılan sosyal market, ihtiyaç sahibi insanlara umut olmaya devam ediyor. Ocak 2015- Haziran 2015 ilk altı aylık dönemde 240 bağışçının teslim ettiği 19 bin 255 parça giyim, oyuncak, ev tekstil ürünleri bin 507 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıldı.

Saray Mahallesi Silifke Otogarı karşısında bulunan mülkiyeti belediyeye ait binada hizmet veren Sosyal Market'in Silifke'de büyük bir eksikliği ortadan kaldırdığını belirten Kızılay Silifke Şubesi Başkanı Mustafa Beceren, "Türk Kızılay'ı olarak depremde, afette, yangında, sel felaketlerinde her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Silifke Kızılay Şube olarak da güzel faaliyetlerde bulunuyoruz. İlçemizde yaşayan yardıma muhtaç ailelerin hizmetine sunduğumuz sosyal markette de giyim eşyası, çocuklar için oyuncak, ayakkabılar, terlikler alabiliyoruz. Evinde veya iş yerinde ihtiyaç fazlası olarak yer alan giyim, ayakkabı, çocuklar için oyuncak ve ortopedik ürünlerinde kabul ediyoruz. Bağışta bulunacak hayırsever vatandaşlarımız Silifke Otogarı karşında bulunan sosyal marketimize gelip malzemeleri verebilirler. Hayırsever vatandaşlarımız tarafından verilen malzemeleri Kızılay gönüllüsü arkadaşlarımız tarafından gerekli temizliği, ütüyü, bakımı yapıldıktan sonra reyonlara konuluyor." dedi.

"PARASIZ ALIYORUZ, PARASIZ VERİYORUZ"

Kızılay Silifke Şubesi Başkanı Mustafa Beceren, "Sosyal markette yardıma muhtaç insanlarımız gelerek istedikleri ürünü ücretsiz alıyor ve kullanabiliyor. İlçemiz okullarından öğrencilerin gönderdiği malzemeler, Silifke'den ve Türkiye genelinden hayırseverlerin gönderdiği eşyalar sosyal marketimizde yer alıyor. Şimdiye kadar verdikleri desteklerden dolayı Silifke Belediyesi'ne ve emeği geçen hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar da yapılan bu hizmetten memnuniyetlerini ifade ederken emeği geçen herkese teşekkür etti. CİHAN
<< Önceki Haber Silifke'de Sosyal Market umut oluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER