Simav'da vahşice öldürülmüş olarak bulunan çocuk, toprağa verildi


Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Eğirler Köyü'nde elleri ve ayakları bağlı şekilde vahşice öldürülmüş olarak bulunan 12 yaşındaki Halil Bulut, köy mezarlığında toprağa verildi.

20 Kasım Cuma günü, Eğriler Köyü'nde yaşayan Halil Bulut'un (12), akşam saatlerinde eve gelmemesi üzerine ailesi ve köylüler çevrede arama yaptı. Arama sonuç vermeyince ertesi gün (Cumartesi) jandarma ve Kütahya AFAD ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen ekipler kayıp çocuğu arama çalışması başlattı. Köylülerin desteğiyle arama yapan AFAD ekipleri, köyün üst kısmında, yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta, Damlalı Mevkii'nde küçük çocuğu pazar günü öldürülmüş olarak buldu. Elleri ve ayakları bağlanmış olan Halil Bulut'un taşla kafasının da ezildiği anlaşıldı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve savcılığın incelemesinin ardından çocuğun cenazesi, Simav Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Anne ve babası ayrı olan Halil Bulut'un babaannesinin yanında yaşadığı öğrenilirken, olayla ilgili olarak gözaltına alınan aynı köyden H.K. (16), T.K. (12) ve A.K.'nın, jandarmaya verdikleri ifadelerinde suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Otopsinin ardından Eğriler Köyü'ne getirilen Halil Bulut'un cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına götürülerek toprağa verildi. Anne Melek Bulut ile baba Dursun Bulut'un üzgün oldukları görüldü. CİHAN
<< Önceki Haber Simav'da vahşice öldürülmüş olarak bulunan çocuk,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER