Sinan Güler: Finale kalmak yeterli değil


A Milli Basketbol Takımı Kaptanı tecrübeli oyuncu Sinan Güler, 2017 yılında Türkiye'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası ile ilgili yaptığı açıklamada, hedeflerin yüksek olduğunu belirterek, "Finale kalmak yeterli değil." dedi.

FIBA Avrupa Yönetim Kurulu'nun dün Münih'te gerçekleştirdiği toplantı sonrasında 2017 FIBA Avrupa Şampiyonası'nın grup ve final turunun Türkiye'de oynanmasına karar vermesinin yankıları sürüyor. Basketbol Milli Takımı'nın başarılı oyuncularından Sinan Güler, daha önce Türkiye'de gerçekleştirilen organizasyonlarda alınan başarıların hedefi yükselttiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Ev sahipliği yapacağımız 2017 FIBA Avrupa Şampiyonası hepimiz için büyük bir fırsat. Özellikle, kabuk değiştirme aşamasında olan Milli takımlarımızın geleceği olan sporcuların bu zamana kadar kazanacağı tecrübe çok önemli olacaktır. Bunun yanında, şu anki Milli Takım kaptanı olarak, kendi seyircimiz önünde sahaya çıkacak olmak, bana ayrı bir heyecan veriyor şimdiden. Daha önce evimizde yapılan organizasyonlarda yaptıklarımız, bizim için güzel bir hedef olacaktır. Finale kalmanın kimseye yetmeyeceğinin farkındayız."
CİHAN
<< Önceki Haber Sinan Güler: Finale kalmak yeterli değil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER