Şırnak Valiliği'nden Cizre ve Silopi açıklaması


Şırnak Valiliği tarafından Cizre ve Silopi'de uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili basın duyurusu yapıldı.

Şırnak Valiliği'nce yapılan açıklama şöyle: "İlimize bağlı Cizre ve Silopi ilçelerimizde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar kararlılıkla devam etmektedir. Operasyon sürecinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için konulan sokağa çıkma yasağı sebebiyle gösterdikleri duyarlılıktan ve güvenlik kuvvetlerimize verdikleri destekten dolayı da tüm Cizre ve Silopi halkımıza teşekkür ediyorum.

İlimiz Cizre ve Silopi ilçelerinde vatandaşlarımızın başta sağlık olmak üzere diğer ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bölücü Terör örgütü mensupları Silopi ve Cizre ilçelerimizde başta vatandaşlarımız olmak üzere hastane, okul vb kurumlara alçakça saldırmaktadır. Bölücü terör örgütü mensuplarının yaptığı alçakça saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

PKK, 6 OKULA ROKETLE SALDIRDI

Bölücü terör örgütü mensupları Cizre'de 3, Silopi'de de 3 olmak üzere 6 okula patlayıcı madde ve roketlerle saldırarak alçakça yakmışlardır.

Bu süreçte vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçları için sağlık görevlilerimiz 24 saat esasına göre hizmet sunmaya devam etmektedirler. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık personelimiz görevlerinin başındadırlar. Operasyonlar sırasında şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralanan güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyorum.

Değerli basın mensupları ben burada vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve güvenlik kuvvetlerimize verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızın mübarek Mevlit Kandili'ni tebrik ederim." CİHAN
<< Önceki Haber Şırnak Valiliği'nden Cizre ve Silopi açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER