Siverek'te okullara 'Her Okul Bizimdir' kampanyasıyla kırtasiye yardımı


Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde geçen yıl Türk Eğitim-Sen Temsilciliği'nin hayata geçirdiği 'Her Okul Bizimdir' kampanyası kapsamında bu yıl okullara kırtasiye yardımı yapılıyor.

Türk Eğitim Sen, 'Her Okul Bizimdir' kampanyası çerçevesinde daha önce okul boyama etkinliği düzenlemişti. Bu yıl da okullara kırtasiye yardımı kampanyası başlatarak, eğitime katkı sunmaya devam ediyor. Türk Eğitim Sendikası Siverek Şubesi Başkanı Mehmet Şengönül yaptığı açıklamada, "Türk Eğitim Sendikası olarak geçen yıl 'Her Okul Bizimdir' kampanyası kapsamında üyelerimizle birlikte birçok okulumuzu boyayıp çocuklarımızın dünyasına renk katmaya çalıştık. Sendika yönetimi olarak bu sene de 'Her Okul Bizimdir' projesinin devamı olarak okullarımıza kırtasiye yardımında bulunmayı uygun gördük. Toplanan kırtasiye malzemelerini yardımın yapılacağı okulun müdürüne teslim edeceğiz. Bu projede 'Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlara' doğru adım atmayı amaçlıyoruz. Kampanyamıza katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkür ediyoruz." dedi.

Şengönül, yardımların Suat Karataş Caddesi'nde bulunan Öğretmen Kırtasiyesi Türk Eğitim-Sen okul yardım kutusunda toplanacağını söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Siverek'te okullara 'Her Okul Bizimdir' kampanyasıyla kırtasiye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER