SP'li Çelebi Keyhıdır: Ülkede güzel giden bir şey var mı?


Saadet Partisi Adana milletvekili adayı Çelebi Keyhıdır, mevcut hükümetin 13 yıldır iktidarda olmasına rağmen ekonomiden eğitime, sağlıktan tarıma, dış politikadan terörle mücadeleyi her alanda ülkenin çok kötü durumda olduğunu söyledi. Keyhıdır, "Ülkede güzel giden bir şey var mı?" diye sordu.

Kayhıdır, diğer adaylar Cuma Şahin, Mustafa Çekilarız ile birlikte Şuurlu Öğretmenler Derneği (Öğ-Der) Adana Şubesi'ni ziyaret etti. Öğ-Der Adana Şubesi Başkanı Ekrem Ulu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan SP adayları projelerini anlattı.

Türkiye'nin iç ve dış politikada karşılaştığı sorunlara dikkat çeken Çelebi Keyhıdır, mevcut iktidarın 13 yıldır iktidarda olmasına rağmen ekonomi, milli eğitim, sağlık, tarım, dış politikada uyguladığı politikaları eleştirdi. Çelebi Keyhıdır, şunları kaydetti: "13 yıldır iktidarda olanların yaptıkları ortada. Sıfır sorun ile yola çıkanların ülkeyi ne hale getirdikleri ortada. TBMM'de görevini yapmayan kayıkçı kavgası yapan iktidar ve muhalefet partilerinin yaptıkları da ortada. Bu ülkenin nereye gittiğini görmek isterseniz bir okulun önüne gidiniz. Öğrenciler ders sonu evlerine giderlerken onların durumuna bakın. Bu durum her şeyi anlamanıza neden olur. Bu nedenle önce ahlak ve iman esasına göre şuurlu gelecek nesillerin yetişmesi noktasında milli değerlerimize uygun bir eğitim sistemine geçilmelidir. Maalesef milli eğitim müfredatımız, milletimizin ruh köküne yabancıdır."

TBMM'nin beklenen çare ve çözümleri üretecek çalışmalar yapması için Saadet Partisi'nin mutlaka Meclis'te olması gerektiğini ifade eden Çelebi Keyhıdır, şöyle konuştu: "Terörü çözecek, Türkiye'yi barış ve kardeşlik yurdu haline getirecek bir Meclis istiyorsan tek çare Saadet Partisi'dir. İşsizliği çözecek, üreten bir ekonomiyi hayata geçirecek bir Meclis istiyorsan tek çare Saadet Partisi'dir. Yangını söndürecek, akan kanı durduracak, anaların gözyaşlarını silecek bir Meclis istiyorsan gene tek çare Saadet Partisi'dir. Çünkü Türkiye'nin en tecrübeli, en hasbî, en temiz kadroları Saadet Partisi'ndedir." CİHAN
<< Önceki Haber SP'li Çelebi Keyhıdır: Ülkede güzel giden bir şey var mı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER