Alex eskisinden de daha iyi

Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Coritiba'da da kırılmadık rekor bırakmadı. Tıpkı Türkiye günlerindeki gibi Brezilya tribünlerini de heyecanlandıran, yerinde oturtmayan Alex takımını tek başına zirvede tutuyor.

Alex eskisinden de daha iyi

Milliyet'in haberine göre; Sarı-lacivertli ekibin unutulmaz ismi ilk olarak Eyalet Kupası ile işe başladı. Yeşil-beyaz forma altında çıktığı 17 maça 15 gol sığdırarak, şampiyonlukkupasını adeta tek başına müzeye getirdi. 
 
Santos'un hocası Claudine Oliveira'nın, "Paulinho ve Neymar ayrıldığına göre şu an en iyisi o" dediği 34 yaşındaki futbolcu, sadece golleriyle değil asistleriyle de takımına hayat veriyor.

Deivid-Robinho ikilisiyle hücum hattını ayakta tutan Alex, namağlup takımına ilk 8 haftada 4 gol 3 asistlik bir katkı sundu. Fluminense ileoynanan maçta kariyer rekoru kırarak, 400. golünü kaydeden sambacı, Coritiba'nın topladığı 16 puanın 13'ünde etkin rol oynadı. Atılan 11 golün 10'unda da yine onun imzası vardı.

2010-11'i hatırlattı.

Bu performans kuşkusuz 2010-11 sezonunu hatırlatıyor. Alex o sezonun ikinci yarısında, 16 gol 13 asist yaparak kariyerinin en parlak dönemini yaşamıştı. Özellikle Arena'daki G.Saray ve İnönü'deki Beşiktaş derbisinde toplam 4 gol 2 asist yapmıştı.

Brezilyayıldız şampiyonluk sonrası, "Bazen ailemi bile görmüyorum. Bu kupa benim için başkaydı, ben bir Fenerbahçeliyim" diyerek, başarısını tarif etmişti. Coritiba başarısındaki reçetesini de yine kendi verdi; "Bu kulüpte yetiştim. Onlarla başarılı olmak zorundayım. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum." 
<< Önceki Haber Alex eskisinden de daha iyi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER