Antalyaspor'dan Gaziantep'e farklı tarife

Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor evinde Gaziantepspor'u 5-2 mağlup ederek dördüncü sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

Antalyaspor'dan Gaziantep'e farklı tarife

Ev sahibi Antalyaspor karşılaşmaya çok hızlı başladı. 2. dakikada Medical Park Antalyaspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Aissati, pası bekletmeden ceza sahası içindeki Diarra'ya aktardı. Bu oyuncunun gelişine vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Dört dakika sonra konuk takım oyuncusu Sernas'ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda top, kaleci Sammy'de kaldı. 19. dakikada ceza sahası yay çizgisi önünde topla buluşan Isaac'in, Diarra ile yaptığı duvar pasının ardından ceza sahası dışından sert şutunda top, kaleci Karcemarkskas'da kaldı.

22. dakikada Gaziantepsporlu Serdar Kurtuluş'un ceza sahası dışından çektiği şutta meşin yuvarlak, kaleci Sammy'nin sağından ağlara gitti ve skora denge geldi.

Ancak iki takımın da durmaya pek niyeti yoktu. 37. dakikada sağ kanattan Tita'nın ceza sahasına yaptığı ortada topu kapma mücadelesi veren Uğur İnceman ile Kecojevic'in mücadelesinde Uğur'un yerde kalması üzerine maçın hakemi Süleyman Abay, penaltı noktasını gösterdi. Tita'nın kullandığı penaltı vuruşunda top, kaleci Karcemarkskas'dan döndü. Tita'nın ikinci kez vuruşunda top ağlara gitti ve ev sahibi yeniden öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Medical Park Antalyaspor'un Gaziantep karşısında 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci devrede de takımlar pozitif hücum futbollarına devam etti. Ev sahibi Antalyaspor'da maçın normal süresinin bitimine yarım saat kala Isaac Promise sahneye çıktı ve farkı ikiye çıkardı. Ancak konuk takımın bu gole yanıtı gecikmedi. İki dakika sonra ise konuk takım Kouemaha'nın golü ile farkı yeniden bire indirdi ve umutlandır. 

Ancak Antalyaspor'un maçı bırakmaya niyeti yoktu. 79'da ikinci golün sahibi Tita birkez daha sahneye çıkarak skoru 4-2'i yaparken bu golden sadece üç dakika sonra ise Ömer Şişmanoğlu maçın skorunu 5-2 olarak ilan etti.

Antalyaspor bu galibiyetle puanını 37'e yükselterek dördüncü sıradaki yerini güçlendirdi, Gaziantepspor ise 28 puanda kaldı. Böylece Gaziantepspor ile düşme hattındaki Elazığspor arasında sadece bir puan kaldı.
<< Önceki Haber Antalyaspor'dan Gaziantep'e farklı tarife Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER