Aykut Kocaman'ın zafer yorumu

Aykut Kocaman: Futbolcularımla gurur duyuyorum

Aykut Kocaman'ın zafer yorumu

Benfica karşısında elde edilen 1-0'lık galibiyet ve final avantajı sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, futbolcularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Mücadeleyi değerlendiren Kocaman, çok değerli bir rakiple oynadıklarını belirterek "Gol yememek çok önemliydi. Bu turu geçmek önemli olan. Bu adımı atarken ilk maçta gol yemeden gol atabilmek önemliydi, bunu başardık" dedi.
 
Maçın, maç öncesi düşündükleri gibi geçtiğini de belirten Kocaman "Rakibi kontrol altında tutmak, dakikalar ilerledikçe baskımızı artırma düşüncelerimizin pek çoğu sahaya yansıdı" diye konuştu. Sözlerini "Benfica güçlü bir takım. Turun daha ilk ayağı olmasına rağmen bunu dile getirmek gerekiyor. Bu seviyede fizik güç çok önemli. Takımlar kalite açısından çok yakın; burada fizik önemli oluyor. Takımım bunu gösterdi" diye sürdüren başarılı teknik adam, şöyle konuştu: "Şunu söylemeliyim, turu geçer miyiz bilinmez, şu anda küçük de olsa bir avantaj yakaladık. Ama ne olursa olsun Fenerbahçeli futbolcularla gurur duyuyorum"
 
Lazio maçında Baroni oyundan çıktıktan hemen sonra kazanılan penaltıyı Webo'nun gole çevirmesinin ardından, bu maçta kazanılan penaltıyı Baroni'nin kaçırması hakkındaki soru üzerine de Kocaman "Dünyada binlerce penaltı oluyor, binlerce oyuncu penaltı kullanıyor, bazıları kaçırıyor" diye yanıt veren Aykut Kocaman,  takımda birinci penaltının Baroniu olduğunu, Baroni istediği sürece de bunun böyle devam edeceğini vurguladı.
<< Önceki Haber Aykut Kocaman'ın zafer yorumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER