Beşiktaş Samet Aybaba ile anlaşamadı

Beşiktaş Yönetimi ile Samet Aybaba’nın avukatı arasındaki sözleşmenin fesih görüşmesinden sonuç çıkmadı. Taraflar ilerleyen günlerde bir kez daha masaya oturacak.

Beşiktaş Samet Aybaba ile anlaşamadı

Beşiktaş Yönetimi’nin yollarını ayırma kararı aldığı Samet Aybaba, geçen sezon başında imza attığı iki yılı opsiyonlu dört yıllık kontratında yer alan tüm ücretini talep etti.

Kulüp binasına gelerek siyah-beyazlı ekibin avukatlarıyla masaya oturan Aybaba’nın avukatı, önümüzdeki 3 yıl için sözleşmede belirtilen ücretin tamamını istedi. Siyah-beyazlılar ise bu isteği kabul etmeyerek Aybaba’nın avukatına “Samet hoca bu kararını bir kez daha gözden geçirsin. Yoksa Beşiktaş camiası ile karşı karşıya gelir” dedi.

Ücretinin tamamını istiyor 

Samet Aybaba kendisi ile yapılan anlaşma gereği geçen sezon 1 milyon 400 bin TL ücret almaya hak kazandı. Mukavelede tecrübeli teknik adama 2013-2014 sezonu için 1 milyon 550 bin TL, 2014-2015 sezonu için 1 milyon 650 bin TL, 2014-2015 sezonu için ise 1 milyon 750 bin TL ücret ödeneceği belirtilmişti. Aybaba’nın avukatı yapılan görüşmede bu üç yılın tamamını yani toplam 4 milyon 950 bin TL’yi talep etti ve bu rakamın verilmesi halinde sözleşmenin fesih edilmesine imza atacaklarını dile getirdi.

Beşiktaş yönetimi adına görüşmede yer alan avukat ise sadece 2013-2014 sezonu için ön görülen 1 milyon 550 bin TL’yi ödemeyi teklif etti. Siyah Beyazlı kulübün avukatı Aybaba’nın avukatına “Biz önümüzdeki yılın ücretini ödeyelim, siz de sözleşmeyi fesih edin. Çünkü 2013-2014 sezonu sonunda mukaveleyi tek taraflı fesih etme hakkımız bulunuyor” dedi. Taraflar ilerleyen günlerde bir kez daha masaya oturacak.
<< Önceki Haber Beşiktaş Samet Aybaba ile anlaşamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER