Beşiktaş tam havaya girdi

Siyah beyazlı takımdaki hedefini, ‘uzun süre kalarak devamlılığı sağlamak’ şeklinde açıklayan genç teknik adam, taraftarlarına da iyi futbol ve kupalar kazanma sözü verdi.

Beşiktaş tam havaya girdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Türkiye’ye büyük başarılar yaşamaya geldiğini söyledi. Almanya’daki hazırlık kampında basının karşısına geçen Bilic, hedefinin iyi futbol ve kupalar kazanmak olduğunu ifade etti. Kendisini siyah beyazlı takımda zor bir görevin beklediğinin farkında olduğunu kaydeden Hırvat teknik adam, “Hocaysanız bilmelisiniz ki bıçak sırtında görev yaparsınız. Bundan korkuyor olsaydım Beşiktaş’a gelmezdim. Benim buradaki hedefim uzun süre kalarak devamlılığı sağlamak” dedi.

GENÇLERİMİZİ ÇOK İYİ BULDUM

Takımda çok yetenekli genç oyuncular bulduğunu ifade eden Bilic sözlerine şöyle devam etti: “Bu oyuncular yetenekli olmakla birlikte bu deneyimi yeni yeni yaşıyorlar. Kamp onlar için belirleyici olacak. Aramıza katılacak oyunculardan sonra Avusturya kampına götürmeyeceğimiz bazı oyuncular olacak. Bir taraftan gerçekçiyim ama bir taraftan da oldukça iyimserim. Gençler ve daha deneyimliler ile Türklerle, yabancılar arasında bir denge kurduğumuzda daha iyi bir takım olacak.”

ADEBAYOR’U KİM İSTEMEZ Kİ!

Transferle ilgili de Bilic, “Tabii ki birkaç talebim olacak. Bunlar bize katkı sağlayacak, ekonomik olarak zorlamayacak ve mevcut kadroyu yukarı taşıyacak isimler olacak” dedi. 
Beşiktaş’a transferi gündeme gelen Adebayor için “Olağanüstü bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Kime sorsanız bu oyuncuyu kadrosunda görmek isteyecektir” yorumunu yapan Hırvat teknik adam, Almeida ile ilgili de “Kendisinden büyük beklentilerim var. Bunu ona da söyledim” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, ‘Demirören’e borcumuz yok’ dedi

BJK Futbol Yatırımları AŞ, Genel Kurul’da ibra edilmeyen ve şirketten yüz milyonlarca lira alacaklı olduğunu iddia eden TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in de aralarında bulunduğu 3 kişinin açtığı davaya cevap verirken, Demirören’e hiçbir borçlarının olmadığını iddia etti. Siyah beyazlı kulübün Demirören ve diğer yöneticilere olan borcunun, Futbol AŞ yerine dernek üzeründen olduğu ifade edildi. Özge EĞRİKAR/İSTANBUL

Geçen yıldan daha  iyi bir Olcay geliyor

Olcay Şahan, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, “Teknik direktörümüz Bilic ile çok iyi iletişim halindeyiz. Çalışmalara başlayalı az bir süre oldu. İlerleyen dönemde her şey daha iyi olacak” diye konuştu. Bireysel hedefinin geçen yıl sergilediği performansın üstüne çıkmak olduğunu aktaran Olcay, takıma daha fazla katkı vermek istediğini kaydetti.


<< Önceki Haber Beşiktaş tam havaya girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER