Beşiktaş'ın Tolga ısrarı devam ediyor

Beşiktaş, yılan hikayesine dönen Tolga Zengin transferinde bu kez mutlu sona çok yaklaştı. Trabzonspor'la daha önce tıkanan görüşmeler tekrar başladı.

Beşiktaş'ın Tolga ısrarı devam ediyor

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre, fiyat artırımına giden Beşiktaş, Tolga Zengin için Karadeniz ekibine 3 milyon avro ödemeyi kabul etti.

Siyah-beyazlılar, uzun süredir peşinde olduğu ve bir türlü kadrosuna katamadığı milli file bekçisi için Trabzonspor’u ikna etmek üzere. Daha önce yapılan pazarlıklarda Karadeniz ekibinin istediği bonservis miktarına çıkmayan Beşiktaş, bu kez fiyat artırımına gitti. Ahmet Nur Çebi’nin, yakın arkadaşı olan Trabzonlu ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nu arabuluculuk yapması için devreye sokmasının ardından transferin şekli değişti. Ağaoğlu, bordo-mavili ekibin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’yla görüşerek, transfer konusunda yardımcı olmasını istedi. Daha önce Tolga’yı kesinlikle Beşiktaş’a satmayacağını ifade eden Hacıosmanoğlu, Ağaoğlu’nu kırmayarak görüşmelerin tekrar başlanmasına onay verdi. Beşiktaş da daha önce teklif ettiği 2,5 milyon avroyu 2 milyon 750 bine yükseltti.

Ahmet Nur Çebi mesaide 

Beşiktaş’tan 3 milyon avro bonservis bedeli isteyen İbrahim Hacıosmanoğlu, bu futbolcu için indirime gitmeyeceğini belirtti. Bu gelişme üzerine Trabzon’un yolunu tutan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, aradaki pürüzleri gidermek için temaslarını sıklaştırdı. Trabzonspor’lu idarecilerle bir araya gelen Çebi, aradaki 250 bin avroluk farkı gidermek için de gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar, Tolga için 3 milyon avro ödemeye hazır. İmzaların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.
<< Önceki Haber Beşiktaş'ın Tolga ısrarı devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER