Beşiktaş'ta Bilic'i bekleyen önemli tercih

Beşiktaş'ta İbrahim -Sezer kavgası için yöneticiler arasında üç farklı görüş oluştu. Kesin kararı ise, teknik direktör Slaven Bilic'in vereceği rapor doğrultusunda başkan Fikret Orman verecek..

Beşiktaş'ta Bilic'i bekleyen önemli tercih

Beşiktaş'ta kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman için yönetimde üç farklı görüş ortaya çıktı.

İdarecilerden bir kısmı, Galatasaray'da yaşanan Melo-Riera kavgasını örnek göstererek, "İki oyuncuya da takımın ihtiyacı var. Galatasaray'da olduğu gibi bunlara ceza vermenin anlamı yok. İkisini de affedelim ve takıma geri dönsünler" görüşünü dile getirdi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Diğer görüşler ise şu şekilde: "Takımın huzuru her şeyden önemli. Hırvatistan'da başlayıp, Türkiye'de biten bir kavga örtülemez. Üstelik yöneticilerin kavgayı ayırmalarını bile dikkate almadılar. Bu olay takıma da yansır. Bu yüzden ikisi de devre arası satılmalı." "İbrahim Toraman'ın kavgada suçu yok. Daha agresif olan ve saldıran Sezer Öztürk. İbrahim'i affedelim, Sezer'i gönderelim."

"HER KARARA SAYGILIYIM"

Başkan Fikret Orman'ın vereceği son karar ise teknik direktör Slaven Bilic'in vereceği rapor doğrultusunda şekil kazanacak... Hırvat teknik adamın yönetime sunacağı raporlar, iki futbolcunun Beşiktaş forması altındaki akıbetine yön verecek. İbrahim Toraman, dün Kanaltürk'te yayınlanan 'Top Bizde' programına bağlandı ve alınacak her karara saygı duyacağını dile getirdi.
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta Bilic'i bekleyen önemli tercih Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER