Beşiktaş'ta Sivasspor maçı öncesi Sivok şoku

Sivasspor ile haftanın kapanış maçında mücadele edecek olan Beşiktaş'ta savunma tam anlamıyla çöktü.

Beşiktaş'ta Sivasspor maçı öncesi Sivok şoku

Beşiktaş'ta Sivasspor maçı öncesi defans hattında büyük sancılar var. Sakatlığı bulunan Sivok çekilen MR sonrası Sivasspor karşılaşmasının kadrosundan çıkarıldı. Türkiye Kupası karşılaşmasında sakatlanan Pedro Franco da bu akşam oynanacak olan haftanın kapanış maçında forma giyemeyecek. Cezalı olan Ersan Adem Gülüm de zorlu mücadelede yerini alamayacak.

Böylelikle defans hattında sadece Escude kalmış oldu. Fransız stopere ise eşlik edecek isim henüz net değil. Eğer defansın sağında Serda göre4v yaparsa Atiba sropere geçecek. Ancak Bilic son anda karar değiştirirse Necip Uysal'ı defansın ortasında değerlendirecek.

Zirvedeki rakiplerinin ardından 14. hafta mücadelesine çıkacak siyah-beyazlı takım, Sivasspor'u yendiği takdirde ikinci sıraya yükselecek. Deplasmanda Çaykur Rizespor'u mağlup eden ve 35 puana yükselen Fenerbahçe ile aradaki farkının açılmasını istemeyen Beşiktaş, Kasımpaşa'nın puan kaybettiği haftayı değerlendirmeye çalışacak. Maç eksiğiyle 27 puanlı Kasımpaşa ve 26 puanda bulunan Galatasaray'ın gerisinde bulunan siyah beyazlılar, kazandığı takdirde puanını 28'e çıkaracak.

Beşiktaş'ın zorlu karşılaşmaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor;
Tolga - Serdar, Necip, Escude, Motta - Atiba, Muhammed Demirci , Gökhan Töre, Fernandes, Olcay - Almeida
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta Sivasspor maçı öncesi Sivok şoku Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER