Bılıc: 'Bizi ne uçursunlar ne de batırsınlar'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bılıc'ten önemli açıklamalar...

Bılıc: 'Bizi ne uçursunlar ne de batırsınlar'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bılıc, bugün gerçekleşen idman sonrası basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Hırvat teknik adam, Siyah-Beyazlı takımın ilk 6 haftadaki performansını değerlendirdi.

İşte Bılıc'in o açıklamaları:

"Galatasaray maçını bir kenara ayırıyorum o büyük bir maçtı bir derbiydi. İyi bir takıma karşı oynadık. Mücadelenin ilk yarısında iyi bir performans gösterdik. Ancak ikinci yarı basit hatalar yaptık. Deyim yerindeyse 3 puanı rakibe biz hediye ettik.

Antalyaspor maçındaki performanstan kesinlikle memnun değilim. Çünkü Antalyaspor maçında yetersiz bir mücadele ortaya koyduk. Oyuncular psikolojik, zihinsel, fiziksel olarak mutlaka yüzde yüzde olmaları gerekiyor. İlk 5 haftadaki performansı tekrarlamamız için her zaman yüzde yüzde oynamamız lazım. Oyunun her alanından her yönünde hep birlikte hareket etmemiz lazım. Şimdi tekrar kazanmaya başlamak için ihtiyacımız olan bu.

Kariyerimde ilk defa böyle bir ceza aldım. Antalyaspor maçını hiç alışık olmadığım bir yerden takip ettim. Ceza ile ilgili o gün ne söylediysem yine aynısını söylüyorum.Yanlış bir şey yapmadım ki bunu orada da söyledim. Ceza verildi artık yapabilecek bir şey yok.

Kamuoyunda yer alan Başkan'ın benimle konuştuğuna dair çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Herhangi bir konuda görüşmemiz olmadı.

Biz lige çok iyi başladık. Bütün kamuoyu bizden bahsetmeye başladı ve o gün bulunduğumuzdan daha yüksek bir noktada göstermeye başladılar. İki maç kaybettik üst üste şimdi de bizi bulunduğumuz noktanın çok altında göstermeye çalışıyorlar. Aslında 4 maçı kazandıktan sonra da şunu konuşmuştuk ayaklarımız yere basmalı uçmamalıyız demiştim ben. Şimdi de batmamalıyız sadece iki maç kaybettik. Kaldı ki şampiyonluk adayı olabilmeniz için işlemesi gereken süreç  uzun bir süreç ve bizim iyi bir takımımız var. Ne 4 maç üst üste kazandık diye gereğinden fazla olgun bir takımdık ne de 2 maç üst üste kaybettik diye tecrübesiz deneyimsiz takım olduk. Bir denge noktası sağlayıp çalışarak tekrar kazanmaya başlamalıyız."

<< Önceki Haber Bılıc: 'Bizi ne uçursunlar ne de batırsınlar' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER