Emenike nereye kadar ?

Emenike tam bir hayal kırıklığı

Emenike nereye kadar ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın ısrarla ilk 11’de oynattığı Emenike, bu sezon sadece 4 kez fileleri havalandırdı.
  
Emenike, geçen sezonki performansının çok uzağında kaldı.

Sarı-lacivertli takıma 2013-2014 sezonunda transfer olan Emenike, 21. hafta sonunda 8 gol kaydetmişti. Emenike, bu sezon 21. hafta itibariyle yüzde 50 daha az gole imza attı ve 4 gole ulaşabildi.
 
Emenike’nin performansı, Galatasaray ve Beşiktaş’ın forvetlerinin uzağında kaldı. 

Liderliğe yükselen Galatasaray’ın golcüsü Burak Yılmaz ve ikinci sıradaki Beşiktaş’ın golcüsü Demba Ba, ligde şu ana kadar 13’er gol attı. Üst sıralarda yer alan takımlardan Bursaspor’un forveti Fernandao da 13 gole imza atarken, Trabzonspor’un gol ayağı Cardozo 12 kez rakip fileleri havalandırdı.

 Kariyerinin büyük bölümünde Fenerbahçe’de forma giyen İstanbul Başakşehir’in golcü oyuncusu Semih Şentürk de 8 golle Emenike’nin performansını ikiye katladı.

Webo, Emenike kadar attı

Fenerbahçe’de genelde yedek soyunan ve ikinci yarılarda oyuna giren Webo, Emenike kadar gol kaydetti. Ligin ikinci bölümünde toplam 37 dakika, bu sezon ise 14 maçta 483 dakika oynayan Kamerunlu golcü Webo, 4 kez fileleri havalandırdı.
 
 
<< Önceki Haber Emenike nereye kadar ? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER