Emre Belözoğlu transferinin perde arkasında neler yaşandı?

İşte Emre Belözoğlu transferinin perde arkasında yaşanan ilginç gelişmeler...

Emre Belözoğlu transferinin perde arkasında neler yaşandı?

Başkan Aziz Yıldırım, baştan bu yana Emre’nin gitmesini istemiyordu. Ancak Alex’in varlığı, Aykut Kocaman’la da milli oyuncunun yıldızının pek barışmaması yüzünden gidişine onay verdi. Baba-oğul gibi birbirine çok yakın olan ikili arasında ayrılırken de hiçbir kırgınlık yaşanmamıştı. F.Bahçe’de Alex’in gidişinin ardından takımda bir lider sorununun baş göstermesi Yıldırım’ı harekete geçirdi.

KOCAMAN DA ONAYLADI

Meireles ve Mehmet Topal’ın transferine rağmen bu bölgede sürekli Emre’nin eksikliğinin hissedilmesi, Aykut Kocaman’ın da Emre’nin gelişine onay vermesinin ardından başkan düğmeye bastı. Önce Emre’nin nabzı yoklandı. Atletico Madrid’de istikrarlı bir şekilde forma şansı bulamayan Emre de dönüş için yeşil ışık
yaktı. Bunun üzerine başkan kendisine telefon açtı.

‘SEN BİZİM EVLADIMIZSIN’

Yıldırım, “Emre, sen bizim evladımızsın. Seni hem biz hem taraftar özlüyor. Senin de F.Bahçe’yi özlediğini biliyoruz. Geri dön, jübileni burada yap” diye çağırdı. Başkandan gelen bu çağrıya çok sevinen Emre de “Tamam başkanım, ben hazırım. Sözleşmem de sorun olmaz. Jübilemi daha önce söylediğim gibi F.Bahçe’de yapmak istiyorum” diye konuştu. Daha sonra Aykut Kocaman, Emre’yle görüştü. Kocaman’ın da “Seninle yeniden çalışmak istiyorum” sözü üzerine Emre, “Seve seve hocam” diyerek noktayı koydu.
<< Önceki Haber Emre Belözoğlu transferinin perde arkasında neler yaşandı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER