Ersun Yanal Fenerbahçeli futbolculardan ne istedi?

Ersun Yanal'dan futbolculara ültimatom

Ersun Yanal Fenerbahçeli futbolculardan ne istedi?

 Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü, takımla ilk antrenmanlarına çıktı, takım içi demokrasi mesajları verdi. 
 
Ersun Yanal ilk sıcak temasta Fenerbahçeli futbolculara ültimatom verdi. 

1) Takımda gruplaşma yok.
2) Yerli-yabancı ayrımı yok.
3) Yaşlı-genç farkı da yok.

Yanal, ilk antrenman öncesi yeni transferlerin de katılımıyla tesislerde yaptığı tanışma toplantısında yerli-yabancı ve genç-yaşlı ayrımını kaldırdığını anlattı. 

BEN HEPİNİZİ TANIYORUM... 

Akşam'ın haberine göre; F.Bahçe'nin yeni sezonda da tek hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Ersun Hoca, öğrencilerine “Bu doğrultuda yeni sezona başlıyoruz. Ben sizleri tanıyorum. Sizler de beni tanıyacaksınız. Birbirimizi zamanla daha iyi tanıyacağız. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun” diye hitap etti. Ardından ültimatom başladı.

BİRLİKTE AYAĞA KALKACAĞIZ 

Ersun Yanal, kendi kurallarını anlattı, takım ruhunu ön plana çıkardı: “Hep beraber ayağa kalkacağız. Güzel günlerimiz olacak. Sevgi ortamı oluşturacağız. Hepiniz yaptığınız işten keyif alacaksınız. Aile ortamına çevireceğiz. Grup yok. Yerli-yabancı ayrımı yok. Genç-yaşlı ayrımı yok. Hepimiz aynı hedef için birlikte hareket edeceğiz.” 

ÇOK HEYECANLI VE NEŞELİYDİ 

Ersun Hoca sözlerini, “Güzel günler geçireceğiz. İdmanlar çok güzel geçecek. Hepiniz idman için can atacaksınız. Çok çalışacağız ve başarılı olacağız” diye bitirdi. Yanal, idmanda heyecanlı ve neşeliydi. İlk antrenmanı kendisi bizzat yönetti. Futbolcularla sıcak ve samimi bir diyalog kurdu.

F.Bahçe’nin yeni teknik patronu Ersun Yanal, bütün futbolculara hitaben yaptığı konuşmanın ardından takımın ağabeyleriyle de ayrıca özel bir toplantı yaptı. Ersun Hoca, ağabeylerden kendisine yardımcı olmasını istedi. Takımın kaptanları Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu ile baş başa görüşen Yanal, “Takımın toparlanması için bana yardımcı olun. Özellikle yeni transferlerin adaptasyonu konusunda size büyük görev düşüyor” dedi. Kaptanlar da bu talebi olumlu karşıladı, “Elimizden geldiğince size yardımcı olmaya çalışacağız” diyerek Yanal’a söz verdi.
<< Önceki Haber Ersun Yanal Fenerbahçeli futbolculardan ne istedi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER