Ersun Yanal tur 11'ini belirledi

Şampiyonlar Ligi en öleme turunda Red Bull Salzburg'u konuk edecek Fenerbahçe'de Ersun Yanal takımını ofansif oynatmayı planlıyor.

Ersun Yanal tur 11'ini belirledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Red Bull Salzburg ile Salı günü oynanacak rövanş maçında oyun sisteminde önemli değişiklikler yapacak.

1-1 biten ilk maçta 4-1-4-1 oyun şablonuyla sahada yer alan tecrübeli çalıştırıcı, Saracoğlu’nda 4-3-3 sistemiyle sahaya çıkmayı planlıyor. İlk maçta oyuna girdikten sonra maçın seyrini değiştiren Moussa Sow ile Cristian Baroni, rövanş maçında ilk 11’de sahaya çıkacak.

Cristian forma giyecek 

Yanal, ilk maçtaki Mehmet Topuz, Yobo, Alves, Kadlec’den oluşan defans bloğunu bozmayacak. Defans bloğunun hemen önünde Mehmet Topal ve Meireles’i oynatmayı planlayan Yanal iki yıldızının sakatlığı nedeniyle sıkıntılıydı ancak akşam saatlerinde Meireles’ten güzel haber gelmesi biraz olsun moral verdi.

Maç saati durumu belli olacak Mehmet?Topal’dan olumsuz bir haber gelirse ise Alper’in ilk onbir oynayacağı öğrenildi. Ayrıca Emre Belözoğlu’nun yerine de Cristian Baroni’nin forma şansı daha yüksek.

Yanal hücum bölgesini Dirk Kuyt, Moussa Sow ve Pierre Webo ile oluşturacak. Bu üçlüden Kuyt ile Sow kanatlarda, Webo ise en uçta gol kovalayacak. İlk maçta sonradan girip penaltıyı kazandıran isim olan Sow ile yakından ilgilenen Yanal, Senegalli oyuncudan bu maçta çok şey bekliyor.
<< Önceki Haber Ersun Yanal tur 11'ini belirledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER