Ersun Yanal'dan Musa Sow itirafı

Ersun Yanal yakın çevresine Sow ile yaşanan sorunlardan dert yandı.

Ersun Yanal'dan Musa Sow itirafı

Fenerbahçe’nin tecrübeli çalıştırıcısı, Kadıköy’de farklı kazanılan Sivas maçında ortaya konulan tempolu oyun ve yaşanan Sow olayının yanı sıra takıma oynatmak istediği futbolla ilgili olarak yakın çevresiyle düşüncelerini paylaştı. Özellikle Kadıköy’de farklı kazanılan ve sezonun en iyi futbolunun sergilendiği Sivas maçından çok Sow olayının konuşulması, Yanal’ı fazlasıyla üzmüş durumda. 

Senegalli oyuncunun kalitesini bildiğini belirten Yanal’ın “Sivas’a 5 gol attık. Fenerbahçe en son ne zaman 5 gol atmış? Ama böyle bir durumun keyfi yaşanacağına Moussa Sow konuşuluyor. Ben bilmiyor muyum Sow’un yeteneklerini? Takımın en yetenekli ismi o. Ama Sivas maçı için o anki form durumuyla Webo’yu, Emenike’yi, Kuyt’ı kesemez” dediği öğrenildi.

‘İSTEDİĞİMİ YAPANLA DEVAM EDECEĞİZ’

Ersun Yanal, takımın genel görüntüsü ve bundan sonra sergilenecek futbolla ilgili olarak da, “Herkes B.Dortmund’u, M.United’ı izliyor ve ‘Takımlarımız niye böyle oynamıyor?’ diyor. Öyle oynayabilmek için tempo lazım, tempo için güç lazım, güç için idman lazım. Bunun için de bunları yapacak oyuncularla yola devam edeceğim. İsmi Sow olmuş, Salih olmuş, Selçuk olmuş hiç önemli değil. Bu saydıklarımı yapanlarla yola devam edeceğiz. Yönetim de bu konuda destek veriyor. Bundan sonra hep böyle oynayacağız” dedi. (Habertürk)
<< Önceki Haber Ersun Yanal'dan Musa Sow itirafı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER