Ertuğrul Sağlam yeniden mi Beşiktaş'a geliyor?

Teknik direktör Samet Aybaba ile sezon sonunun beklenmeden yolların ayrılması gerektiğini düşünen Beşiktaş yönetiminin yeni adayının da Ertuğrul Sağlam olduğu iddia edildi.

Ertuğrul Sağlam yeniden mi Beşiktaş'a geliyor?

Beşiktaş'ta Gaziantepspor karşısında son dakika golüyle gelen puan kaybı bardağı taşıran son damla oldu. Ligde sezon başından bu yana 22 haftada 30 puan kaybı yaşayan, bunların 17'sini iç sahada elde eden siyah-beyazlılarda, özellikle son haftalarda öndeyken kazanamama hastalığı taraftarın olduğu gibi yönetimin de sabrını taşırdı.

Sezonun ikinci yarısına lider olma parolasıyla başlayan siyah-beyazlılar, Belediyespor beraberliği ve Galatasaray mağlubiyetleriyle bunu teperken ardından iki farklı öne geçtiği maçta eksik Karabük karşısında iki puan bırakmıştı. Daha sonra bir Elazığspor deplasman galibiyeti alınsa da yine 10 kişi Gaziantepspor karşısında son dakikada yenen golle alınan beraberlik teknik direktör Samet Aybaba'nın sorgulanmasına neden oldu.

ÇOĞUNLUK AYRILIKTAN YANA

Maç sonunda taraftarlar, protesto tezahüratlarıyla faturayı yönetime çıkarırken, Beşiktaş yönetiminin sorumlu gördüğü isimse teknik direktör Samet Aybaba oldu. Karşılaşma sonunda sinirlenerek stadı terk eden Başkan Fikret Orman'ın Aybaba konusunda hayıflandığı, yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran ve Ahmet Kavalcı'nın da sezon sonunun Samet Aybaba ile gelmeyeceği görüşünde oldukları öğrenildi.

Özellikle 40. dakikaya kadar taraftar ve takımın bir bütün olduğunu belirten Beşiktaş Başkanı'nın 'Ambiyanstan gözlerim doldu fakat sonrası kabus gibiydi' değerlendirmesini yaptığı bildirildi. Başkan Fikret Orman ile birlikte yönetimin büyük çoğunluğunun 'Futbolcuların kendisine güveni kalmayacak. Acil çözüm aranmalı' görüşünde olduğu kaydedildi.

F.BAHÇE DERBİSİ BEKLENİYOR

Teknik direktör Samet Aybaba ile sezon sonunun beklenmeden yolların ayrılması gerektiğini düşünen yönetimin yeni adayının da Ertuğrul Sağlam olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlıların, eski futbolcusu ve eski teknik direktörü olan Sağlam ile temas kuracakları, operasyonu başlatmak için 24. haftadaki Fenerbahçe derbisinin beklendiği belirtildi. Bu sezon hiçbir takımı çalıştırmayıp, sezon sonuna kadar dinlenmeyi düşünen Sağlam'ın ise Beşiktaş'a sıcak bakabileceği öğrenildi. (Yenişafak)
<< Önceki Haber Ertuğrul Sağlam yeniden mi Beşiktaş'a geliyor? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER