Fatih Terim: 'Devamı gelecek'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Arsenal maçından sonra önemli açıklamalar yaptı...

Fatih Terim: 'Devamı gelecek'

İlk kez katıldıkları Emirates Cup'ta şampiyonluğa ulaştıkları için mutlu olduklarını belirten Fatih Terim, Arsenal maçının ardından şunları söyledi:

"Turnuvayı doğru değerlendirmek lazım. Üst düzey bir organizasyon. Seyircisiyle, saha içi ambiansıyla, zeminin bir santim bozulmamasıyla, buradaki insanların ilişkileriyle baktığımızda, üst düzey bir organizasyonda bulunduk. Aldığımız kupadan daha önemli bir mesaj var. Bu kupaları biz de düzenlemeliyiz."

"Yenilmeden kazanmak güzel bir şey. Futbolda kazanmayı bilmek önemli. Galatasaray bu tip maçları oynamalı. Kupayı da alırsanız daha da hoş oluyor. Hayırlı olsun. İnşallah devamı gelir bu kupanın. Daha işimiz yeni başlıyor."

"Türk oyuncularımızın sağlıklı olması gerekiyor. Semih hem defansın önemli bir elemanı hem de bizim yetiştirdiğimiz biri. Chedjou ile uyumları iyiydi. Orayı 4 kişiyle götüreceğiz sezon boyunca. Artık bu saatten sonra hazır olmak zorundayız. Arkadaşlarımızla yaptığımız planlar içinde bazı düşüncelerimiz var. Her gün üstüne koyarak devam edeceğiz. Engin dizine darbe almış. Engin yetenekli bir oyuncu. Ondan beklenitimiz daha fazla."
<< Önceki Haber Fatih Terim: 'Devamı gelecek' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER