Fatih Terim için emir büyük yerden gelmiş

Fatih Terim'in milli takımın başına geçeceği söylentilerinin ardından gündeme bomba gibi bir iddia düştü:

Fatih Terim için emir büyük yerden gelmiş

Milli takımın Dünya Kupası’na katılma şansını zora sokmasının ardından Abdullah Avcı’nın geleceği tartışılmaya başlanmıştı. Gana ile oynanan hazırlık maçında Ay Yıldızlılar 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kalması eleştirilerin dozunu arttırdı. 

Milli takım teknik direktörlüğü konusunda birçok spekülasyon yapılırken, birçok isim de gündeme geldi. Bu konuda Avcı’nın görevden alınıp yerine Fatih Terim’in getirileceği söylentisi kulislerde konuşulmaya başlandı. 

Bu arada başka bir iddia daha gündeme bomba gibi düştü. Buna göre deneyimli teknik adamın Türkiye Milli Futbol Takımı’nın başına geçmesini en fazla isteyen isim Başbakan Recep Tayyip Erdoğan! İddiaya göre Başbakan, EURO 2008 ruhunun yeniden hayata geçirilmesi, aynı coşkunun bir kez daha yaşanmasını istiyor. Bunun da Fatih Terim ile sağlanabileceğini düşünüyor. Bu nedenle Terim’e, Göksel Gümüşdağ aracılığıyla mesaj yolladı. Ricasını iletti. Ayrıca Erdoğan ile Terim’in yüz yüze görüştükleri de iddia edildi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da bir numaralı adayının Fatih Terim olduğu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği sonrasında bu konudaki girişimlerin hızlandığı öne sürüldü. Yıldırım Demirören’in önümüzdeki günlerde Terim’le bir araya gelerek resmi teklif yapacağı kaydedildi. 

Öte yandan  şu sıralarda da Fatih Terim - Yıldırım Demirören görüşmesi başladı. Tecrübeli teknik adam sabah erken saatlerde Demirören'in evine gitti.

<< Önceki Haber Fatih Terim için emir büyük yerden gelmiş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER