Fatih Terim'in ilk mesaisi 1 Eylül'de

A Milli Takım'ın D Grubu'nda Andorra ve Romanya ile yapacağı maçlarının kamp programları açıklandı.

Fatih Terim'in ilk mesaisi 1 Eylül'de

A Milli Futbol Takımı'ının, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Andorra ve Romanya ile yapacağı maçların kamp programları açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim yönetimindeki ay-yıldızlı ekibin, 6 Eylül Cuma günü Kayseri'de Andorra ile yapacağı maç öncesi mesaisi 1 Eylül Pazar günü İstanbul'da başlayacak. Teknik direktör Terim'in belirleyeceği ve 31 Ağustos Cumartesi günü açıklanacak aday kadro, pazar akşamı Etiler'deki Le Meridien Otel'de kampa girecek.

İki maç için de İstanbul'daki tüm antrenmanlarını Kasımpaşa Kulübü'nün Kemerburgaz Tesisleri'nde yapacak milli takım, ilk çalışmasına 2 Eylül Pazartesi günü saat 18.30'da çıkacak. 3 Eylül Salı ve 4 Eylül Çarşamba günü aynı saatte yapacağı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürecek milliler, Andorra maçı için 5 Eylül Perşembe günü öğle saatlerinde Kayseri'ye gidecek. Karşılaşma öncesi son çalışmasını maçın oynanacağı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yapacak milli takımda, antrenman öncesi ise teknik direktör Fatih Terim ve bir futbolcu maçla ilgili düzenlenecek basın toplantısında soruları yanıtlayacak.

Romanya yolculuğu 9 Eylül'de

Andorra ile 6 Eylül Cuma günü saat 21.00'de yapacağı maçın ardından gece İstanbul'a dönecek ay-yıldızlılar, Romanya deplasmanı için 9 Eylül Pazartesi günü Bükreş'e gidecek. Romanya maçının hazırlıklarına 7 Eylül Cumartesi günü sabah antrenmanıyla başlayacak milli takım, İstanbul'daki son çalışmasını 8 Eylül Pazar günü akşam gerçekleştirecek. Pazartesi günü öğle saatlerinde Bükreş'e hareket edecek milli takım, Bükreş Ulusal Stat'taki akşam antrenmanıyla hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenman öncesi teknik direktör Terim ve bir futbolcu basın toplantısında maçla ilgili soruları yanıtlayacak. Milliler, 10 Eylül Salı günü saat 21.00'de başlayacak maçın ardından gece İstanbul'a dönecek.
<< Önceki Haber Fatih Terim'in ilk mesaisi 1 Eylül'de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER