Fatih Terim'in yeni gözdeleri ortaya çıktı

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim Kuzey İrlanda ve Belarus maçlarının aday kadrosunda çok sayıda sürpriz isme yer verdi.

Fatih Terim'in yeni gözdeleri ortaya çıktı

A Milli Takım’ın dün başlayan kampında yer alan bazı isimler, ilk kez milli olmanın heyecanını yaşayabilir. Fenerbahçe’den Salih Uçan, Çaykur Rizespor’dan Koray Altınay, Eskişehirspor’dan Tarık Çamdal ve Aytaç Kara, Gençlerbirliği’nden Uğur Çiftçi, Kardemir Karabükspor’dan İshak Doğan, Kasımpaşa’dan Adem Büyük ve Sivas-spor’dan Aydın Karabulut Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından ilk kez kadroya çağrılan oyuncular oldu.

Bilal kısa 7.5 sene sonra

Ayrıca Bursasporlu Serdar Aziz, Çaykur Rizespor’dan Serkan Kırıntılı ve Trabzonspor’dan Aykut Demir de daha önce Milli Takım kadrosuna çağrılsa da henüz ay yıldızlı formayı giymeyi başaramadı. Bilal Kısa ise, yaklaşık 7.5 yıl aradan sonra yeniden A Milli Takım kadrosuna çağrıldı.
Milli Takım’a en son 2006 yılının mayıs ayında Fatih Terim yönetiminde Belçika ve Almanya’da yapılan hazırlık kamplarında yer alan Bilal Kısa, 28 Mayıs 2006’da Estonya ile oynanan karşılaşmanın 73. dakikasında oyuna girerek şu ana kadar 1 kez milli forma giyme sevincini yaşadı. Hürriyet
<< Önceki Haber Fatih Terim'in yeni gözdeleri ortaya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER