Fenerbahçe - Bursaspor maçına kilitlendi

Fenerbahçe, Galatasaray'ın kendisinden önce oynayıp puan kaybettiği 8 haftada sadece 2 kez kazanabildi.

Fenerbahçe - Bursaspor maçına kilitlendi

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki önemli  rakiplerinden lider Galatasaray'ın, Süper Lig'de bu sezon kendisinden  önce oynayıp puan kaybettiği haftaları genelde iyi değerlendiremedi.
         
Ligde yarın Bursaspor'u konuk edecek sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın  kendi evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olduğu 25. haftada zirvede puan farkını  azaltmayı amaçlıyor. Ancak Fenerbahçe'nin, bu sezon  ''Cim Bom''un kendisinden  önce oynayıp puan kaybettiği 8 haftada sadece 2 kez kazanabilmesi sarı-lacivertli  taraftarları endişelendiriyor.
         
Fenerbahçe, bu sezon ligde sadece Galatasaray'ın 7. haftada  Eskişehirspor, 11. haftada da Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldığı  haftalarda Beşiktaş (3-0) ve Orduspor'u (2-1) yenebildi. Galatasaray, bu 8 maçta  5 beraberlik, 3 yenilgi alırken, Fenerbahçe ise ikişer galibiyet ve mağlubiyetle,  4 beraberlikle fırsatları iyi değerlendiremedi.
         
''Sarı Kanaryalar'' ayrıca, Galatasaray'ın Gençlerbirliği yenilgisi  öncesi, sezon başından bu yana puan kaybı yaşadığı toplam 10 haftada 3 kez  sahadan galibiyetle ayrılabildi.
         
Ligde dün Gençlerbirliği'ne sahasında 1-0 yenilen Galatasaray'ın puan  kaybını bu kez iyi değerlendirmek isteyen Fenerbahçe, yarın seyircisinin önünde  Bursaspor'u mağlup ederek, bu kötü istatistiğe son vermeye çalışacak.
<< Önceki Haber Fenerbahçe - Bursaspor maçına kilitlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER