Fenerbahçe, Galatasaray ve Efes ölüm gruplarına düştü

THY Euroleague'de mücadele eden Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes ve Galatasaray Liv Hospital'a çok zorlu rakipler çıktı..

Fenerbahçe, Galatasaray ve Efes ölüm gruplarına düştü

THY Euroleague'de ilk tur grup maçları tamamlandı. TOP 16'da Fenerbahçe Ülker ile Anadolu Efes E Grubu'nda yer alırken, Galatasaray Liv Hospital ise F Grubu'nda kendisine yer buldu.

THY Avrupa Ligi'nde son 16 eşleşmelerinde Fenerbahçe Ülker ile Anadolu Efes F Grubu’nda yer alırken, rakipleri de Olimpiakos, Barcelona, Milano, Malaga, Laboral, Panathinaikos oldu.

Galatasaray Liv Hospital’ın bulunduğu G Grubu’nda ise CSKA Moskova, Partizan, Real Madrid, Zalgiris, Bayern, Maccabi ve Kuban yer aldı.

Gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar çapraz eşleşme ile Final-Four mücadelesi verecek.

Grupların ilk turunda A Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe Ülker, bu grubu 8 galibiyet 2 mağlubiyetle ilk sırada tamamlayarak TOP 16'da E Grubu'nda yer aldı. B Grubu'nu 4 galibiyet 6 mağlubiyetle 4. sırada bitiren Anadolu Efes de Fenerbahçe Ülker'in bulunduğu E Grubu'na yerleşti. 

İki temsilcimizin mücadele edeceği E Grubu'nun diğer takımları ise Barcelona, EA7 Milano, Olimpiakos, Unicaja Malaga, Laboral Kutxa ve Panathinaikos oldu.

Galatasaray Liv Hospital ise C Grubu'nu 6 galibiyet ve 4 mağlubiyetle tamamlayarak, bu grubu namağlup tamamlayan Olimpiakos'un ardından 2. sırada bitirdi. Sarı-kırmızılılar, TOP 16'da ise F Grubu'nda mücadele edecek. F Grubu'nun diğer takımları da CSKA Moskova, Partiza, Real Madrid, Zalgiris Kaunas, Bayern Münih, Maccabi Tel Aviv oldu.

TURKİSH AİRLİNES EUROLİG'DE TOP 16 TURU E VE F GRUPLARI

Turkish Airlines Eurolig'de top 16 turu E ve F gruplarında mücadele edecek takımlar şöyle:

E Grubu: Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes, Barcelona, EA7 Milano, Olimpiakos, Uniıcaja Malaga, Laboral Kutxa, Panathinaikos

F Grubu: Galatasaray Liv Hospital, CSKA Moskova, Partizan, Real Madrid, Zalgiris Kaunas, Bayern Münih, Maccabi Tel Aviv, Lokomotiv Kuban.

CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe, Galatasaray ve Efes ölüm gruplarına düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER