Fenerbahçe hastası Ersun Yanal

Doktorlar, Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'a, "İdmanların olmadığı zamanlarda dinlen" diyorlar ama...

Fenerbahçe hastası Ersun Yanal

Teknik direktör Ersun Yanal'ın çalışma aşkı ağır basıyor. Öyle ki tecrübeli çalıştırıcı Fenerbahçe'yi hedeflerine ulaştırmak için sağlığını geri plana atmış durumda.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray maçı öncesinde rahatsızlanınca kalbine stent takılan Yanal, doktorların da onay vermesiyle derbiye çıkmıştı. Başarılı çalıştırıcı o günden bu yana da sorunsuz bir şekilde takımla yakından ilgileniyor. Ancak doktorların kendisine yaptığı önemli bir uyarı var. O da şu: Takımın başında maçlara çıkmanda ve antrenmanlara katılmanda sorun yok. Ancak mesainin olmadığı saatlerde dinlenmelisin. Çünkü buna ihtiyacın var ve kendini fazla yormamalısın. Ancak Fenerbahçe'nin başarılı hocasının şu sıralar doktorların bu uyarılarına pek kulak asmadığı ortaya çıktı.

Saat 08.00'de Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gelen teknik direktör Ersun Yanal, sabah idmanının ardından tesislerden ayrılmayarak kurmaylarıyla birlikte Antalyaspor ve Beşiktaş'ın tüm maçlarını izleyip hazırlıklar yapıyor. Ardından akşam idmanına çıkan Yanal'ın Samandıra'dan ayrılış saati ise 22.00'yi buluyor. Tecrübeli hoca tesislerden sonra Kalamış'a giderek buradaki teknesinde ancak birkaç saat dinlenebiliyor.

Kısacası Ersun Yanal, doktorların uyarılarına rağmen Fenerbahçe'nin başarısı için 14 saatlik bir riski göze alıyor.
<< Önceki Haber Fenerbahçe hastası Ersun Yanal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER