Fenerbahçe param'barça'!

Fenerbahçe Ülker, Barcelona ile Avrupa arenasında kapıştı. Sonuç farklı oldu..

Fenerbahçe param'barça'!

THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu'nda 9. hafta maçında Fenerbahçe Ülker, konuk olduğu İspanya temsilcisi Barcelona'ya 93-73'lük skorla mağlup oldu.

THY Euroleague TOP 16 mücadelesinde Fenerbahçe Ülker iyi başladığı maçın ikinci yarısında oyundan düşünce Barcelona’ya farklı kaybetti: 93-73. Bu sonuçla Fenerbahçe Ülker dokuzuncu maçında, beşinci yenilgisini aldı. Barcelona ise gruptaki dokuzuncu maçını da kazandı. İlk çeyreği 19-18 önde geçen sarı lacivertliler, ikinci periyotta hücumda sıkıntı yaşadı. Bu çeyreğe 7-0’lık seri ile başlayan İspanyol devi soyunma odasına da 45-38’lik galibiyetle gitmeyi başardı. 

NAVARRO FARKINI GÖSTERDİ

Üçüncü çeyreğede iyi başlayan Barça, Navarro’nun önderliğinde 9-0’lık seri yakalayarak farkı 16 sayıya kadar çıkardı: 54-38. Oyundan kopan F.Bahçe, farkın bir ara 20’leri bulduğu maçta son çeyreğe 64-48 geride girdi. Maçın son çeyreğinde de etkili olan taraf Barcelona’ydı. Güçlü rakibi karşısında farkın daha da açılmasına engel olamayan Fenerbahçe Ülker, karşılaşmadan 20 sayı farkla 93-73 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmada Barcelonalı Tomiç 19 sayı atarak, maçın en skorer ismi oldu. Fenerbahçe Ülker'den Bjelica ise 15 sayılık performansıyla takımının en skorer ismi olarak dikkati çekti.
<< Önceki Haber Fenerbahçe param'barça'! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER