Fenerbahçe seriye bağladı

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 yendi.

Fenerbahçe seriye bağladı

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Fenerbahçe, başkent deplasmanından galibiyetle döndü. Sarı-Lacivertlilerin golü, 60. dakikada Kuyt'ın ayağından geldi. Gençlerbirliği'nde Özgür, 84. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

5 maçlık galibiyet serisi

Fenerbahçe Süper Lig’in son 5 haftasında 5 galibiyet aldı. Fenerbahçe böylece 5 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Fenerbahçe geçen sezonda Aykut Kocaman yönetiminde Süper Lig’de en fazla 5 maç üst üste kazanmıştı. Geçen sezonun 24.haftası ile 28.haftası arasında üst üste 5 kez kazanan Fenerbahçe’nin serisi Gençlerbirliği deplasmanında bitmişti.

Fenerbahçe ligin en çok şut çeken takımı oldu

Fenerbahçe geride kalan 6 haftada 97 şut attı ve ligin en çok şut atan takımı oldu. Maç başına 16,2 şut deneyen Fenerbahçe 7,33 isabet ortalaması ile yine en çok kaleyi bulan takımda oldu. Fenerbahçe 16 golle ligin en golcü takımı konumunda bulunuyor.  



Stat: 19 Mayıs 
Hakemler: Serkan Çınar, Mustafa Emre Eyisoy, Erdem Bayık

Gençlerbirliği: Ramazan, Serkan, Kulusic, Tosic, Uğur, Jimmy, Özgür, Petrovic(Dk. 74 Oktay), Gosso(Dk. 64 Nizamettin), Mervan(Dk. 77 Deniz Naki), Stancu

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Egemen, Bruno, Caner, Mehmet Topal, Meireles(Dk. 45+1 Salih), Alper, Dirk, Sow(Dk. 90+2 Mehmet Topuz), Pierre Webo(Dk. 82 Emenike)

Gol: Dk. 60 Kuyt(Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 40 Tosic, Dk. 51 Mervan, Dk. 90+1 Serkan(Gençlerbirliği)
Kırmızı Kart: Dk. 83 Özgür(Gençlerbirliği)
<< Önceki Haber Fenerbahçe seriye bağladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER