Fenerbahçe'de Ersun Yanal ipleri eline aldı

Teknik direktör Ersun Yanal, sabah antrenmanı sonrası Caner Erkin ile bir araya geldi ve tecrübeli futbolcuya sert uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal ipleri eline aldı

AMK Gazetesi'nin haberine göre, rakibine yaptığı sert hareket sonrasında kendisini uyaran kenar yönetimiyle bile tartışan milli futbolcunun bu tavrına çok sinirlenen Yanal, ikinci yarıyı bile beklemeden oyundan aldığı milli futbolcuya “Takım ruhunu kimsenin bozmasına izin vermem. Kimse vazgeçilmez değil. Sahada rakibe ve hocana yaptığın hareket affedilir değil. Takımı eksik bırakabilirdin” uyarısı yaptı.

Caner Erkin’in de, 16 yaşından beri takımlarında görev aldığı ve çok sevdiği Yanal’ın bu cümlelerinin ardından hocasına garanti verdi. Genç futbolcu, o sırada tartıştığı idari menajer Hasan Çetinkaya ile yardımcı antrenör Volkan Kazak’tan ise özür diledi.

Caner Erkin’in hatasını anlaması, bunu hiç uzatmayıp Emenike’nin gol sevincinde en önlerde olması bile onu cezadan kurtarmayacak. Kenarda oturan herkese, hatta saha içinde kaptan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel’e bile ‘gider’ yapan Caner’e, yönetim tarafından 20 bin euro ceza kesilecek.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Ersun Yanal ipleri eline aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER