Fenerbahçe'de büyük zirve gerçekleşti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Teknik Direktör Ersun Yanal arasında merakla beklenen görüşme dün yapıldı, sözleşme yenileme konusu Kayserispor maçı sonrasına kaldı.

Fenerbahçe'de büyük zirve gerçekleşti

Fenerbahçe’de merakla beklenen görüşme dün gerçekleşti, Başkan Aziz Yıldırım ile sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Ersun Yanal dün bir araya geldi.

Bodrum’dan dün dönen Yanal ile Yıldırım yeni kontrat için biraraya gelirken ikilinin imza atılmasından çok sezon değerlendirmesinde bulundukları ifade edildi. İki tarafta geride kalan sezonla ilgili olarak birbirlerine negatif ve pozitif düşüncelerini iletti. Bu görüşmede Ersun Yanal’ın ayrıca Aziz Yıldırım’a geçen sezonla ilgili bir de rapor sunduğu öğrenildi.

Transfer konuşuldu

Sezon içinde sarı-lacivertli takımda bekleneni veremeyen futbolcular, transfer ihtiyacı duyulan bölgeler ile alınması düşünülen bazı isimler Yıldırım’a iletildi. Geçen hafta iki tarafın prensipte anlaşma sağlaması nedeniyle dün bu konuda çok fazla detaylara girilmedi. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kontratının detayları ise bugün oynanacak Kayserispor maçından sonra belli olacak. Skorer
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de büyük zirve gerçekleşti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER