Fenerbahçe'de tarihi bir ilk yaşanıyor

Fenerbahçe'nin mevcut kadrosunda 'yerli forvet' kalmadı.

Fenerbahçe'de tarihi bir ilk yaşanıyor

Semih Şentürk'le yolların ayrılmasının ardından genç oyuncu Beykan Şimşek'i Karabükspor'a kiralayan sarı-lacivertliler, son dakika sürprizi olmadığı takdirde 2013-2014 sezonunakadrosunda yerli golcü bulunmadan girecek. Bu da kulüp tarihinde bir ilk anlamına geliyor.

Şuanki kadroda Senegalli Moussa Sow, Kamerunlu Pierre Webo veHollandalı Dirk Kuyt, Fenerbahçe'nin gol umutları olarak göze çarpıyor. Sarı-lacivertliler, transferinde son aşamaya geldiği Oscar Cardozo'yu açıklayıp transferi kapamayı hedefliyor. Cardozo'nun transfer edilmesi halinde hücum bölgesindeki yabancı sayısı 4'e çıkacak.

SÜRPRİZ OLUR MU?

Yabancı sınırının 6+0+4 olarak belirlenmesiyle birlikte sarı-lacivertli ekibin hücum bölgesine yerli takviyesi yapıp yapmayacağı ise merak konusu... Öyle ki takımlar artık maç kadrosuna maximum 6 yabancı oyuncununismini yazabilecek. Bir anlamda Fenerbahçe yedek kulübesinde oyunasonradan dahil olabilecek 'yerli forvet' bulunmayacak.

Semih Şentürk ile yolların ayrılmasının ardından Fenerbahçe ile adı geçen üç isim vardı. Galatasaray'ın transferi için Toulouse kulübüyle anlaştığı Umut Bulut'un teknik direktör Ersun Yanal'ın takımında görmek istediği ilk isim olduğu konuşuluyordu. Gaziantepsporlu Cenk Tosun ve Rennesforması giyen Mevlüt Erdinç'in isimleri de sarı-lacivertli ekiple anılıyordu...
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de tarihi bir ilk yaşanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER