Feyenoord - RKC Waalwijk maçı golleri ve özeti (1-1)

Hollanda liginde Feyenoord, RKC Waalwijk ile 1-1 beraber kaldı.

Feyenoord - RKC Waalwijk maçı golleri ve özeti (1-1)

Hollanda Eredvisie'de şampiyonluk şansını sürdürebilmek için sahaya çıkan Feyenoord, RKC Waalwijk deplasmanında kritik 2 puan bıraktı.
Hollanda Eredivisie'nin 30. haftasında RKC Waalwijk ile Feyenoord karşı karşıya geldi. Türk asıllı hakem Serdar Gözübüyük'ün yönettiği ve Mandemakers Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Şampiyonluk şansını devam ettirebilmek adına sahaya çıkan Feyenoord, 13. dakikada golcü oyuncusu Graziano Pelle'nin 13. dakikada penaltıdan attığı golle öne geçti. RKC ise 56. dakikada Sander Duits'in golüyle eşitliği sağladı. Feyenoord, beraberlik golünün ardından baskısını artırıp tüm hatlarıyla saldırsa da sonuç alamadı.


Galatasaraylı Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder karşılaşmaya ilk 11'de başladı ancak varlık gösteremediği maçın 52. dakikasında yerini Furhgill Zeldenrust'a bıraktı.

Bu beraberliğin ardından Feyenoord puanını 60'a yükselterek kalan haftada şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. RKC Waalwijk ise aldığı bu kritik beraberlikle puanını 31'e yükseltti ancak küme düşme hattından uzaklaşamadı.

Feyenoord gelecek hafta kendi sahasında Vitesse Arnhem'le ölüm kalım mücadelesine çıkacak. RKC Waalwij ise deplasmanda Heracles Almelo ile karşılaşacak.

<< Önceki Haber Feyenoord - RKC Waalwijk maçı golleri ve özeti (1-1) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER